Verkoper1

Wat houdt de functie van verkoper bij RECA Belux in?

Als je gepassioneerd bent door verkoop in de bouwsector, is de Sales Force bij RECA de ideale plek voor jou. Het vinden van optimale oplossingen voor je klanten is jouw drijfveer! Je verkoopt gereedschappen, schroeven, bevestigingstechnieken en chemische producten. Daarnaast verras je onze klanten met onze complete RECA-oplossingen, zoals digitale interfaces of geautomatiseerde beheersystemen om processen te optimaliseren en tijd te besparen.

Je kent de behoeften van je klanten, die vertrouwen in je hebben. Dit stelt je in staat om een strategische en langdurige relatie met je klanten op te bouwen. Met je iPad kun je op elk moment de juiste producten uit ons assortiment presenteren. Tussen afspraken door werk je nauw samen met je collega's. Ze ondersteunen je met waardevolle tips en adviezen. Je District Manager houdt ook regelmatig contact met jou. Jij en je team zijn het eerste aanspreekpunt voor onze 10.000 klanten. Samen willen we continu ons klantenbestand uitbreiden.


RECA is een sterk merk, synoniem voor producten van de hoogste kwaliteit, geoptimaliseerde oplossingen voor processen, betrouwbare levering en geavanceerde diensten. Op deze manier vormen we actief de markt. Meer dan 80 van onze verkopers werken samen om kennis op te bouwen, te ontwikkelen en te delen. Op deze manier leggen we de basis voor voortdurende productontwikkeling en innovatie door intensief contact met onze klanten.

Met jou willen we streven naar een toekomst van digitale innovatie en een oplossingsgerichte benadering.

Verkoper

Wat wij jou bieden

Bedrijfswagen: Vanaf het begin krijg je een bedrijfswagen met 5 zitplaatsen en een tankkaart.

Geavanceerde tools: Je krijgt geavanceerde tools ter beschikking: een tablet, het revolutionair 'elVIS' systeem, demonstratieartikelen.

Een beloning evenredig aan jouw werk: Wij bieden jou een vast salaris plus een onbeperkte commissie.

Trainingen: Jouw carrière bij RECA start met een 3 weken durende opleiding over onze producten. We houden jouw productkennis voortdurend up-to-date met regelmatige communicatie en presentaties van nieuwe producten.

Prettige werksfeer: Open en vriendelijk - dat is wie we zijn. We werken nauw samen en appreciëren bijdragen aan de strategie van het hele team.


Contact1

Jouw contactpersoon

Heb je vragen?

Wil je meer weten over ons of heb je vragen over specifieke vacatures? Neem contact op met Guy SARLETTE. Hij helpt je graag verder.

Guy SARLETTE

Tel: + 32 22 07 77 31 E-mail: guy.sarlette@reca.be


Deze website maakt gebruik van cookies

Pas hieronder uw voorkeuren aan.