“Met en voor mensen werken is mijn passie en deze mag ik volledig inzetten bij RECA.”

Ik werk al 4 jaar als District Manager bij RECA. Mijn rol bestaat erin om de mensen de nodige kennis en hulpmiddelen mee te geven en te laten weten dat er altijd iemand klaar staat voor hen. Het is mijn taak om de mensen te coachen en te helpen groeien. Met en voor mensen werken is mijn passie en deze mag ik volledig inzetten bij RECA.

We stellen ons team zorgvuldig samen. We willen niet snel een lege stoel opvullen maar we gaan telkens opnieuw voor een goede match met de functie en de klanten in de sectoren bouw, metaal, industrieel onderhoud. Het rekruteringsproces wordt in de diepte en kwalitatief aangepakt. We nemen de tijd om de sollicitant echt te leren kennen. Net zoals onze klanten weten ook de nieuwe medewerkers waarvoor ze tekenen als ze opstarten bij RECA. Dankzij onze ‘meereisdag’ kan een sollicitant écht aanvoelen waar de job van verkoper voor staat, wat van hem of haar wordt verwacht en welke ontwikkelingsmogelijkheden er zijn. Transparantie en eerlijkheid zijn voor RECA belangrijke waarden, zowel ten opzichte van de klanten als onze eigen medewerkers en sollicitanten.

“RECA staat voor kwaliteit, zowel in aanpak als in producten.”

Mijn nieuwe teamleden krijgen een technische en commerciële opleiding van enkele weken. Daarna worden ze intensief en op maat van ieders behoeften begeleid zodat ze zo snel mogelijk de kennis kunnen omzetten in de praktijk. RECA staat voor kwaliteit, zowel in aanpak als in producten zoals gereedschap en bevestigingsmaterialen. Het is dan ook de verantwoordelijkheid van ons als werkgever om ervoor te zorgen dat onze mensen de juiste bagage hiervoor meekrijgen.

Onze medewerkers krijgen de kans om hun vleugels uit te slaan. Ze mogen met veel autonomie en in vertrouwen hun eigen regio bewerken in de sectoren bouw, metaal, industrieel onderhoud, mits respect van het grotere kader waarvan ze deel uit maken. Ze kunnen zich ontplooien als echte ondernemers.

“Werken bij RECA betekent werken bij een warm en familiaal bedrijf waar men veel erkenning geeft en investeert in zijn medewerkers.“

Werken bij RECA betekent werken bij een warm en familiaal bedrijf waar men veel erkenning geeft en investeert in zijn medewerkers. Je wordt betrokken en op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen. Men geeft jou voldoende begeleiding zodat je als een ‘Mensen-mens’ naar de klanten kan gaan. RECA onderscheidt zich dan ook door zijn menselijke en vooral eerlijke aanpak met een kwalitatief gamma aan gereedschap en bevestigingsmaterialen.

Als je komt werken bij RECA maak je deel uit van de RECA-familie waar men niet gaat voor korte engagementen maar investeert in lange-termijn relaties, zowel met eigen medewerkers als met klanten.

Ik mag met het hand op mijn hart zeggen dat ik deze functie met hart en ziel doe en je kan ook zeggen dat ik ‘een hart voor RECA’ heb.

Deze website maakt gebruik van cookies

Pas hieronder uw voorkeuren aan.