Over ons

Wij zijn RECA Belux, een directe verkooponderneming met 10.000 klanten in België en Luxemburg. Als onderdeel van de internationale RECA Group bieden we al bijna 30 jaar uitgebreide individuele oplossingen aan professionals in verschillende sectoren, waaronder de metaalindustrie, de bouwsector, onderhoudsdiensten en lokale overheden.

Met een assortiment van maar liefst 14.000 producten, variërend van DIN- en standaardonderdelen tot bevestigingsmaterialen, ankers, chemisch-technische producten, handgereedschap, diamanttechniek, doorslijpschijven, metaal- en betonboren, decoupeerzaag- en sabelzaagbladen en vele andere producten voor professioneel gebruik, voorzien we in de behoeften van onze klanten.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Perfect, want we hebben tal van vacatures beschikbaar. Als een dynamisch en bloeiend bedrijf, zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen zoals jij. Maar voordat we daar dieper op ingaan, willen we je graag laten kennismaken met RECA en je overtuigen om deel uit te maken van ons team!

Verkoper2

Waarom RECA?

Hoe zijn we als werkgever:

Vriendelijk en familiaal - een betrouwbare en voorspelbare werkgever waarop je kunt rekenen.

Welke richting gaan we met jou op:

Naar een toekomst van digitale innovatie en oplossingsgerichte benadering - op weg naar optimale klantgerichtheid, wat betekent: samen kennis opbouwen, ontwikkelen en delen.

Wie hebben we daarvoor nodig?

Nieuwsgierige en gedreven mensen - authentieke personen met persoonlijkheid en enthousiasme die elkaar ondersteunen.

Wat hebben we te bieden:

Ontwikkeling en perspectieven - van volwaardige traditionele salesvertegenwoordigers tot digitale experts: hier voel je echt een gevoel van verbondenheid en ontdek je hoe je het verschil kunt maken.Start en bouw je carrière bij RECA op

Bij RECA Belux combineren we de flexibiliteit van een familiebedrijf met de middelen van een grote internationale groep. Onze kernwaarden - CONNECTS. PERFORMS. INSPIRES. - vormen al bijna 30 jaar de ruggengraat van ons succes. Vertrouwen en samenwerking staan centraal in onze bedrijfscultuur met een management dat ruimte biedt voor autonomie en eigen initiatieven aanmoedigt!

De mens staat centraal en we zetten ons in om een rol te spelen in de ontwikkeling van jouw vaardigheden gedurende je hele carrière.

Wil jij je kennis verder ontwikkelen en delen met je collega's? Ben je op zoek naar een werkgever waar je zelfstandig kunt werken?

Dan zul je je bij ons thuis voelen. Wij bieden jou verschillende instapmogelijkheden, afhankelijk van jouw ervaring en dat in je eigen streek. Of je nu ervaren bent of een beginner die graag wil leren, we helpen je met plezier op weg!

Verkoper

Wat houdt de functie van vertegenwoordiger bij Reca Belux in?

Lees meer
Verkoper1

Wat houdt de functie van vertegenwoordiger bij Reca Belux in?

Lees meer

Openstaande vacatures

Vertegenwoordiger Technische Producten regio Kortrijk / Waregem / Avelgem

Je verkoopt gereedschap en bevestigingsmaterialen aan eindklanten in de sectoren bouw, metaal, industrieel onderhoud. Dankzij product demonstraties op de werkplek, de werf of het atelier van je klanten overtuig je hen van de kwalitatieve producten & diensten van ons bedrijf.

Meer info
Spontane sollicitatie 'Vertegenwoordiger Technische Producten'

Heb je bij onze actuele vacatures geen match gevonden? Dan kan je natuurlijk nog altijd een spontane sollicitatie versturen. Solliciteer nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort bij de RECA-familie.

Meer info
Ontdek alle openstaande vacatures

De voordelen


Doorgroeimogelijkheden

Bij ons heb je de mogelijkheid om zowel een carrière als verkoper als een management carrière te volgen, waardoor je jouw sterke punten kunt ontwikkelen met een doel voor ogen. De mogelijkheden voor groei zijn altijd aanwezig in ons bedrijf dat blijft evolueren en innoveren.


Doorlopende opleiding

Vanaf het begin bieden wij jou 3 weken training aan: producten, systemen en verkooptechnieken. We houden jouw productkennis up-to-date met regelmatige communicatie en presentaties van de nieuwe producten.


Bedrijfscultuur

Vanaf het begin maak je deel uit van het RECA-team. We werken nauw samen, open en op gelijke voet, en delen onze gespecialiseerde kennis. Gezellige momenten zoals verjaardagsfeestjes en barbecues maken deel uit van onze bedrijfscultuur. De mens staat centraal.

Maak kennis met enkele van je toekomstige collega’s!

Veelgestelde vragen

Zijn de vacatures up-to-date??

Ja, alle vermelde functies op onze pagina zijn up-to-date. Een vacature wordt pas verwijderd nadat de functie is ingevuld.

Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteer direct via deze website. Zoek de vacature die bij je past en maak gebruik van het sollicitatieformulier via de solliciteer-knop.

Hoe weet ik of mijn sollicitatie succesvol is verzonden?

Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen, ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?
  • Selecteer de functie die bij jou past

Heb je een interessante vacature gezien en woon je in de regio? Aarzel niet om je sollicitatie naar ons te sturen.

  • Online sollicitatie

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail.

  • Kennismakingsgesprek

Vervolgens word je gecontacteerd door de afdeling Human Resources voor een telefonisch interview om je sollicitatie te valideren. Als er tijdens het telefonische interview een match is, nodigen we je uit voor een eerste individueel gesprek. Hier presenteer je je achtergrond, motivatie en verwachtingen.

  • Voor vertegenwoordigers: 2 begeleidingsdagen - ontdek je toekomstige baan

Deze dagen stellen je in staat om een beter begrip te krijgen van de werking van het bedrijf en het dagelijks leven van een vertegenwoordiger bij RECA Belux.

  1. Een dag met één van onze collega-vertegenwoordigers
  2. Een tweede dag met de District Manager van de regio
  • Het finale gesprek

Je bent bij de laatste stap van ons wervingsproces. We bespreken de verschillende stappen in het proces, de contractuele voorwaarden en mogelijks ook het tekenen van het contract.

Kan ik spontaan solliciteren?

Ja, je kunt een spontane sollicitatie naar ons sturen. We zullen contact met je opnemen zodra er een functie beschikbaar is in jouw regio.

Office-02

Deze website maakt gebruik van cookies

Pas hieronder uw voorkeuren aan.